Блог
Меню сайту

Статистика

geolocalizzare le statistiche

Вітаю Вас, Приятеле/Приятелько · RSS 26.04.2024, 07:00

Головна » 2012 » Лютий » 24 » ОФІЦІЙНА ЗАЯВА ВІФ "ЄДИНI"
18:46
ОФІЦІЙНА ЗАЯВА ВІФ "ЄДИНI"
 
Заява з приводу аналітичної записки
Національного інституту стратегічних досліджень
при Президентові України
 
Ми, Вокально-інструментальна формація "Єдині" з м. Риму, підтверджуємо широкій українській та світовій громадськості свою повну незгоду з позицією Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України щодо Світового Конгресу Українців і приєднуємось до попередньо висловленої заяви голів громадських організації українців за межами України.
 
На наш превеликий жаль, державна інституція, яка є базовою науково-дослідною установою аналітико-прогнозного супроводження діяльності Президента України надає керівництву держави помилкові та шкідливі рекомендації щодо структур діаспори та взаємовідносин з нею.

Ми сприймаємо таку "аналітику”, як спробу применшити значення СКУ в координації українських громадських організацій за кордоном, котрий, фактично, вже протягом десятків років виконує функцію політичного уряду української діаспори і зробив дуже багато для відновлення незалежності України та утвердження Держави Україна у світовому просторі.

Ми визнаємо СКУ як найвищу світову надбудову української діаспори, котра об’єднує представників всіх хвиль еміграції та поділяємо цінності та засади діяльності СКУ.

На наше переконання, рекомендації Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України стосовно СКУ носять деструктивний характер. Їх метою є послаблення єдності українських організацій діаспори, об’єднаних в СКУ, як опонента політики чинного Президента України, направленої на знищення демократії в Україні.

Закликаємо українську владу прислухатися до пропозицій Світового Конґресу Українців, будувати конструктивні і цивілізовані відносини з українською діаспорою та громадянами України за кордоном.
 
ВІФ "Єдині"
м. Рим
 
P.S. З повним змістом аналітичної довідки можна ознайомитися за адресою: http://www.niss.gov.ua/articles/466
 
Переглядів: 1608 | Додав: ЄДИНІ | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

 

Copyright ВІФ Єдині © 2010-2024