Блог
Меню сайту

Статистика

geolocalizzare le statistiche

Вітаю Вас, Приятеле/Приятелько · RSS 29.03.2024, 02:24

Головна » 2012 » Червень » 8 » Буде мова - буде держава!
19:46
Буде мова - буде держава!
 
5 червня 2012 р.
 
Прийнятий сьогодні Верховною Радою України в першому читанні законопроект, що гарантує використання регіональних мов на рівні з українською там, де компактно проживає не менше 10% носіїв цих мов, став виразним доказом того, що процес знищення українців і України утверджується. Спочатку режим прибрав українську музику з ефіру радіо та телебачення, потім відмінив дублювання фільмів українською, а тепер добрався і до мови. З цього приводу наш гурт висловлює свій офіційний протест проти втілення в життя антиконституційного законопроекту № 9073.
 
Ми переконані, що реалізація цього злочинного законопроекту неодмінно призведе до повного витіснення української мови з суспільного, державного і громадського життя країни. ЦЕ НЕПРИПУСТИМО! Українська мова – відображає віковічну самобутність багатомільйонного українського народу і є основою його духовності, багатства та історичної пам'яті. Повноцінне функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території держави є гарантією збереження ідентичності української нації та сутності України як держави. Тому антиконституційний законопроект № 9073 повинен бути відмінений негайно!

Чинна Конституція України гарантує вільний розвиток, використання і захист ВСІХ МОВ національних меншин України. Статус української мови як державної ніколи не позбавляв громадян України права вільно використовувати будь-яку іншу мову для приватного спілкування та задоволення будь яких потреб. Натомість мови національних меншин не повинні перешкоджати розвитку єдиної державної мови, якою конституційно є українська мова, її функціонуванню в усіх сферах суспільного, економічного та політичного життя громадян України на всій території України і це питання повинно бути закрито сьогодні і НАЗАВЖДИ!

Цей законопроект не стільки захищає права національних меншин, оскільки вони і так вже захищені конституційно, скільки є реальною преамбулою до знищення України як держави і українців як нації! Тож борімося проти злодіїв, які прагнуть вкрасти в нас найцінніше - нашу чарівну, солов'їну, багатогранну, абсолютно всім прикольну і милу українську мову!

Пам'ятаймо, що коли буде мова - буде й держава! Захід і Схід, Північ і Південь - це одна держава, а кому вона не подобається, той може вільно обрати собі будь яку іншу... А автори (Колесніков-Ківалов) цього антиконституційного законопроекту повинні бути притягнуті до відповідальності за зазіхання на конституційний лад, державну мову, а відтак і саму державу - Україну!

ТАК! - ЄДИНІЙ ДЕРЖАВНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ!
 
Переглядів: 1374 | Додав: ЄДИНІ | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

 

Copyright ВІФ Єдині © 2010-2024